Overslaan naar content

Daarom Muntstad

Bij Muntstad ontbreekt het je aan vrijwel niets. Een moderne werkomgeving; we zitten goed in de spullen, enthousiaste en fijne collega’s, een dynamische werksfeer. Lijkt een open deur, maar het is gewoon waar, iedere dag is anders en dat maakt het bijna alle dagen leuk! Muntstad vertegenwoordigt: Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Mooie en sterke merken met een groot (bestaand en nieuw) koperspubliek, waar we trots op zijn!

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Ook de autobranche is volop in beweging. Logisch dat we bij Muntstad continu bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties. Maar de allerbelangrijkste schakels in al die ontwikkelingen zijn onze collega’s, en dat geldt dus ook voor jou als onze nieuwe collega. Het Muntstad Team. Daar wil je bij horen.

We maken een meer dan gezonde groei door bij Muntstad, en daarom zijn eigenlijk continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ons team. Kies voor een afdeling en bekijk de actuele vacatures.

Solliciteren in 4 stappen

Ruim baan voor persoonlijke groei.

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan, wat goed is en wat beter kan. En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk is als het gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat het samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

Muntstad, en meer...

  • Het allerbelangrijkste: leuk, afwisselend en uitdagend werk

  • Sinds 1992

  • Vestigingen in Utrecht, Maarssen, Nieuwgein en Zeist

  • Prima salaris

  • 24 vakantiedagen, vakantietoeslag

  • Regelingen voor woon- en werkverkeer

  • Goede pensioenregeling

  • Leuke voordelen op eigen producten en diensten

  • Bruto-netto voordeel bij aanschaf computer, telefoon of sportabonnement

Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket vaktrainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij elke dag een beetje beter. En verder organiseren we regelmatig leuke dingen met en voor elkaar zoals feestjes, borrels, sportieve uitdagingen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92