Skip to content

Accountmanager Binnendienst Lease

Nederland, Utrecht, UtrechtSales

Functieomschrijving

Slimme commerciële doorzetter. 

Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als accountmanager binnendienst bij Muntstad Lease ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als Muntstad vestigingen voor alle vragen over autoleasing. Je belangrijkste taak is om zowel bestaande als nieuwe klanten te adviseren en te begeleiden in hun keuze voor het juiste leaseproduct. Afspraak is afspraak en klanttevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekendheden. Je bent proactief en super consequent in zowel het opvolgen van leads, als het vastleggen (…en nakomen) van afspraken. Je werkt nauw samen met de buitendienstcollega’s. Kortom: veeleisende baan met veel klantcontact waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan het succes van Muntstad Lease!


Over Muntstad Lease

Muntstad Lease is de dealerleasemaatschappij van Muntstad en maakt onderdeel uit van Volkswagen Pon Financial Services, één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. Muntstad Lease onderscheidt zich door korte lijnen waardoor we er in slagen om snel en goed in te spelen op de behoefte van klanten. Muntstad Lease heeft de ambitie om het wagenpark in de komende jaren fors te laten groeien. 

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je hebt een opleiding op hbo niveau en relevante ervaring in een vergelijkbare baan. Je bent een slimme, commerciële doorzetter die heel goed snapt wat een klant wel en niet wil. Representatief en communicatief. Jouw kick? Verwachtingen overtreffen en contracten binnenhalen. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht. Je bent 30 - 38 uur per week beschikbaar. Bij Muntstad zijn we flexibel, dus parttime werken is ook mogelijk.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.