Skip to content

Algemeen Medewerker Schade

De Meern, Utrecht, NederlandSchadeherstel

Functieomschrijving

  Spin in het web. Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Algemeen Medewerker ben je de spin in het web van het magazijn van onze schadeherstelvestiging. Je bent inzetbaar voor allerlei voorkomende werkzaamheden in het magazijn en voor de inkoop van materiaal. Wanneer de planning dat toelaat, voer je allerhande klussen uit op het gebied van facilitaire zaken, gebouwen en terreinen. Tot slot heb je een aantal lichte administratieve werkzaamheden, zoals de documentatie van het magazijn en de inkoop.

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je hebt een mbo werk- en denkniveau en een hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je nauwkeurig, representatief, flexibel en heb je een proactieve houding. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent (bij voorkeur) rond de 38 uur per week beschikbaar.

Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92