Skip to content

Algemeen Medewerker Volkswagen

Utrecht, Utrecht, NederlandWerkplaats

Functieomschrijving

Ruimte voor professionele groei. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Een prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in de reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad-producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Algemeen Medewerker ben je de spin in het web van onze Volkswagen-vestiging. Je bent inzetbaar voor allerlei voorkomende werkzaamheden:

  • Verzorgen van de ontvangst van onderdelen vanuit Pon en de centrale HUB;
  • Uitvoeren van werkzaamheden met behulp van de intelligente scanner, zoals het picken en klaarzetten van de onderdelen voor werkorders;
  • Zorg dragen voor tijdige uitgifte van onderdelen en accessoires aan de werkplaats / monteurs;
  • Het klaarzetten van (retour)onderdelen voor de HUB;
  • Coördineren van de leveringen van banden, waaronder het controleren van de onderdelen en naar de juiste locatie brengen;
  • Het versturen en/of vernietigen van garantieonderdelen.

Verder breng je klanten van en naar hun bestemming, zorg je ervoor dat auto’s representatief zijn door ze grondig te reinigen en help je mee in het magazijn. Wanneer de planning dat toelaat, voer je allerhande klussen uit op het gebied van facilitaire zaken, gebouwen en terreinen.


Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt werkervaring in de automotive als magazijn- of logistiek medewerker. Daarnaast bezit je over communicatieve eigenschappen en ben je nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig en proactief. Van nature houdt je van een opgeruimde en overzichtelijke werkplek. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht, bent in het bezit van een rijbewijs en bent 40 uur per week beschikbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is: we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en hebben oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, opleidingen en cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden: individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92