Skip to content

Eerste Autoschadehersteller / Plaatwerker

De Meern, Utrecht, NederlandSchadeherstel

Functieomschrijving

Baan in de kreukels. Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Goed salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

Wat ga je doen, waar kies je voor
Je bent een ervaren autoschadehersteller / plaatwerker die alle kneepjes van het vak kent om diverse schades aan auto's te repareren. Dankzij jouw vakmanschap is ieder eindresultaat perfect. Kortom: een functie waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert samen met jouw collega's aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Door jouw vakmanschap, ervaring en deskundigheid (...je bent in het bezit van het diploma eerste autoschadehersteller) weet je heel goed wat je doet en kom je steeds met de juiste oplossingen. Je bent leergierig, klantvriendelijk en weet bij drukte het hoofd koel te houden. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent tussen de 30 - 38 uur per week beschikbaar. Bij Muntstad zijn we flexibel, dus parttime werken is mogelijk.

Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92