Skip to content

Eerste Autospuiter

Nederland, Utrecht, UtrechtSchadeherstel

Functieomschrijving

Eerste Autospuiter

details

Eerste Autospuiter
Afdeling: Schadeherstel
Merk: Muntstad
Fulltime: 38 uur
Vestiging: UtrechtGa jij voor topkwaliteit, tevreden klanten en geef jij niet zomaar op? Solliciteer dan als Autospuiter Schadeherstel bij Muntstad!

Als Autospuiter ken je alle kneepjes van het vak om een auto spuitklaar te maken. Je bent verantwoordelijk voor de kleur, glans, structuur en reparatie van de auto’s. Je weet waar je op moet letten bij het spuiten, en je controleert of alle stappen goed zijn doorlopen. Daarnaast zorg je er met jouw vakmanschap voor dat het eindresultaat perfect is. Samen met het schadeherstelteam verzorg je dit hele proces!

Jouw uitdaging

  • Je bent in het bezit van een diploma voor Eerste Autospuiter;
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring in de carrosserie branche;
  • Je bent flexibel ingesteld;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je bent kwaliteitsbewust;
  • Je beschikt over een service- en klantgerichte instelling;
  • Je woont in of nabij de regio Utrecht;
  • Je bent fulltime (38 uur) beschikbaar.


Vereisten

Werken bij Muntstad 

Werken bij Muntstad is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover. Naast een goed salaris ontvang je ook 24 vakantiedagen, vakantietoeslag, woon- en werkverkeer regelingen, een goed pensioen, uitzicht op een vast contract en meer. Ook vinden we het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarom zijn er ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen, waardoor jij én wij elke dag een beetje beter worden. Daarnaast heeft Muntstad een eigen personeelsvereniging: de PeeVee. De PeeVee organiseert met enige regelmaat leuke feestjes en sportieve activiteiten voor werknemers. Je hebt zelf de keuze om wel of niet lid te zijn.

Bij Muntstad werk je in een moderne werkomgeving. Je krijgt korting op eigen producten en er is een aantrekkelijke regeling om voordelig (privé) een computer, telefoon of fiets aan te schaffen. Bij Muntstad ontbreekt het je aan niets: enthousiaste collega’s, dynamische werksfeer en diverse mogelijkheden om jezelf te ontplooien. En met 9 vestigingen in de regio Utrecht is er altijd wel één bij jou in de buurt! Muntstad vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Een mooi portfolio als je het de collega's vraagt.CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.