Muntstad - Eerste Autospuiter
Overslaan naar content

Eerste Autospuiter

Op locatie
 • De Meern, Utrecht, Nederland
Schadeherstel

Functieomschrijving

Baan met glans. Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Je bent een ervaren autospuiter die zo ongeveer alle kneepjes van het vak kent om een auto spuitklaar te maken. Je bent verantwoordelijk voor de kleur, glans en structuur van de lak. Vooraf controleer je of alle stappen op de juiste wijze doorlopen zijn en tijdens het spuiten weet je precies waar je op moet letten. Dankzij jouw vakmanschap is ieder eindresultaat steeds perfect. Daar zorg je natuurlijk samen met het hele schadeherstelteam voor. Kortom: een baan met glans waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Door je vakmanschap, ervaring en deskundigheid (…je bent in bezit van het diploma eerste autospuiter) weet je heel goed wat je doet en kom je steeds met de juiste oplossingen. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent tussen de 30 - 38 uur per week beschikbaar. Bij Muntstad zijn we flexibel, dus parttime werken is mogelijk.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92