Skip to content

Eerste Autotechnicus

Nederland, Utrecht, MaarssenWerkplaats

Functieomschrijving


Een juiste diagnose zorgt voor een snelle reparatie, kwalitatief beter onderhoud en vooral..., tevreden klanten. Bij Muntstad zijn onze autotechnici een heel belangrijke sleutel voor ons succes. We zijn trots op ze en investeren graag in de verdere groei van hun vakmanschap èn hun carrière.
Muntstad maakt een meer dan gezonde groei door, en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor ons team. Op dit moment zoeken we voor onze vestiging in Maarssen een:

Eerste Autotechnicus 

details

Eerste Autotechnicus 
Afdeling: Werkplaats
Merk: Muntstad
Voltijd: 38 uur
Vestiging: Maarssen


Als eerste monteur ben je in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en reparaties en/of onderhoud uit te voeren. Je maakt daarbij natuurlijk gebruik van de meest up-to-date informatiesystemen en je werkt met het beste gereedschap.

Jouw uitdaging: wat ga je doen

 • je doet de diagnose, bedenkt en overlegt met de serviceadviseur wat de beste oplossingen zijn en voert zelf het onderhoud of de reparatie uit
 • je kijkt altijd verder dan je werkopdracht en signaleert of er op korte termijn aanvullend of preventief onderhoud te verwachten is
 • klanttevredenheid is je doel, je snapt als geen ander hoe belangrijk dat is voor ons bedrijf
 • heel leuk! Technische ontwikkelingen volg je op de voet en om op de hoogte te zijn & blijven volg je met plezier onze (gratis) trainingen en cursussen

Bij Muntstad ligt de nadruk altijd op de kwaliteit van onze werk en om onze klanten ‘vijfsterrenservice’ te bieden.

Vereisten


En verder...

 • heb je een afgeronde opleiding tot (eerste) autotechnicus of technisch specialist
 • heb een paar jaar werkervaring in de automotive
 • is het beslist een pré als je in het bezit bent van het APK keurmeester certificaat
 • heb je een enthousiaste en klantvriendelijke instelling & uitstraling en is je oplossingsgericht denk & doen je tweede natuur
 • ben je een echte teamplayer en super flexibel

 • wil je graag leren en (nog) beter worden in je vak

 • woon je in de buurt van Maarssen, en ben je fulltime (38 uur) beschikbaar


Goed om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als het gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad. Geïnteresseerd om doelgericht verder te sleutelen aan de carrière?

Dan is nu solliciteren je allerbeste optie. 

Ruimte voor persoonlijke groei en ambitie 

Zeker weten dat jij bij Muntstad vindt wat je zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan, wat goed is en wat beter kan.

Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket vaktrainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter. En verder organiseren we regelmatig leuke dingen met en voor elkaar zoals feestjes, borrels, sportieve uitdagingen.CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.