Muntstad - Fleetdesk Medewerker
Overslaan naar content

Fleetdesk Medewerker

Op locatie
  • De Meern, Utrecht, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Slimme commerciële doorzetter. 

Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

In de functie van Fleetdesk Medewerker ben je een belangrijke schakel van ons Muntstad Business Center. Ons Business Center is momenteel sterk aan het groeien, mede door de ontwikkelingen met mobiliteit in de toekomst, waardoor we een extra collega zoeken voor onze Fleetdesk. Als Fleetdesk Medewerker ben je hét aanspreekpunt voor fleetowners en leasemaatschappijen en onderhoud je het contact met onze klanten. Zo ben je verantwoordelijk voor het verwerken van offerteaanvragen, het verwerken van orders aan de hand van klantafspraken en verzamel je de afleverdossier van de klanten. Verder bied je begeleiding in het aflevertraject en zorg je altijd voor uiterst tevreden klanten.


Over Muntstad Lease

Muntstad Lease is de dealerleasemaatschappij van Muntstad en maakt onderdeel uit van Volkswagen Pon Financial Services, één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. Muntstad Lease onderscheidt zich door korte lijnen waardoor we er in slagen om snel en goed in te spelen op de behoefte van klanten. Muntstad Lease heeft de ambitie om het wagenpark in de komende jaren fors te laten groeien. 

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je hebt een opleiding op mbo- of hbo-niveau met een commerciële achtergrond en relevante ervaring in een vergelijkbare baan. Je bent een slimme, commerciële doorzetter die heel goed snapt wat een klant wel en niet wil. Representatief en communicatief. Jouw kick? Verwachtingen overtreffen en klanten blij maken. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht. Je bent 30 - 38 uur per week beschikbaar. Bij Muntstad zijn we flexibel, dus parttime werken is ook mogelijk.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92