Skip to content

Garantie Specialist

De Meern, Utrecht, NederlandService

Functieomschrijving

Garantie Specialist. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Een prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in de reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad-producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Garantie Specialist ben jij samen met het garantie team verantwoordelijk voor het afhandelen van de garantieclaims van de verschillende filialen. Je hebt korte lijntjes met de werkplaats en de receptie en helpt bij het inventariseren wat precies onder de garantie valt en wat niet. Je zorgt ervoor dat alle garantieclaims goed en compleet ingevuld zijn voor ze richting de importeur gaan en blijft op de hoogte van de status hiervan zodat dit doorgegeven kan worden aan de klant. Daarbij zijn termen als multitasking, prioriteiten stellen en secuur werken jou op het lijf geschreven. Tot slot maak je deel uit van een gezellig en enthousiast team met een hands-on mentaliteit. 

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur werkervaring met garantieafhandeling binnen de automotive. Ook heb je ervaring en affiniteit met computersystemen en software programma's. Daarnaast bezit je over communicatieve eigenschappen en ben je nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig en proactief. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is: we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en hebben oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, opleidingen en cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden: individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92