Skip to content

Hiker (oproep)

Nederland, Utrecht, De MeernKantoor

Functieomschrijving

Ruimte voor professionele groei. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Een prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in de reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad-producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Hiker ben je de spin in het web op de verhuurafdeling. Je draagt zorg voor de kwaliteit en de staat van onze verhuurvloot. Naast het schoonhouden van het wagenpark, signaleer je (nieuwe) schades en zorgt ervoor dat onze verhuurvloot op de juiste locatie beschikbaar is. Je rijdt in de nieuwste auto's en bent het visitekaartje voor ons bedrijf. Je werkt veel zelfstandig, maar maakt onderdeel uit van een gedreven, jong en dynamisch team. Kortom: een functie waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Bij Muntstad zijn we over en weer flexibel en werken we samen. Door jouw klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid, actieve houding en representatieve uitstraling worden de verwachtingen van onze klanten overtroffen. Je voelt je verantwoordelijk en een rijbewijs B spreekt voor zich bij deze functie. Je bent op oproepbasis beschikbaar (inclusief de zaterdagen) en woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is: we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en hebben oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, opleidingen en cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter. 


Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92