Skip to content

Inbouw- en afleverspecialist VW Bedrijfswagens Utrecht

Nederland, Utrecht, UtrechtWerkplaats

Functieomschrijving

Professioneel sleutelen aan je toekomst. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Inbouw- en afleverspecialist van Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens heb je twee mooie beroepen in één: je bouwt om, monteert en stelt de Bedrijfswagen compleet samen naar de wensen van de klant. Het inbouwen van een kasten- ladensysteem is voor jou bekend terrein, houten vloeren en wanden horen hier uiteraard ook bij. Bijkomende accessoires zijn voor jou ook geen probleem je bent immers een allround vakman. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de Bedrijfswagen in perfecte staat kan worden afgeleverd, zodat de klant met een grote glimlach de showroom uitrijdt! Hierin streef je altijd naar een uiterst klanttevredenheid en de zorg je voor de beste kwaliteit. Elke inbouw- en aflevering is een project op zich en dat maakt je werk leuk, uitdagend en afwisselend. Kortom: geen dag is hetzelfde bij Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Door jouw deskundigheid bij voorkeur richting meubelmaker, timmerman/-vrouw, autotechnicus, ben jij enthousiast en pak je de opdrachten met beide handen aan. Ben je autotechnicus en wil je de aansluiting met techniek niet verliezen, dan zullen we daar samen de juiste balans in vinden. Bij Muntstad zijn we over en weer flexibel en werken we samen. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent rond de 30-38 uur per week beschikbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92