Skip to content

Kantinemedewerk(st)er (20 uur)

De Meern, Utrecht, NederlandService

Functieomschrijving

Baan met een glimlach. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!Wat ga je doen, waar kies je voor

Als kantinemedewerker ben jij verantwoordelijk voor de kantine op onze Volkswagen-vestiging in De Meern. We zoeken een nieuwe collega die voor de medewerkers in De Meern de lunch gaat verzorgen. Je zet de lunch klaar en bent tijdens de lunch verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden. Als iedereen aan het lunchen is, zorg je voor het aanvullen van de producten en het bijhouden van de voorraad. Na de lunch zorg je dat alles netjes wordt opgeruimd en schoongemaakt. Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de producten en dus voorraadbeheer. 


Het gaat hierbij om maandag tot en met vrijdag, ongeveer 4 uur per dag van 10:00 uur t/m 14:00 uur.

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee?

Het is een pre als je al ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Je bent zeer zelfstandig en je houdt van nature van een opgeruimde en overzichtelijke werkplek. Je vindt het leuk om eten klaar te maken, variërend van broodjes met beleg tot frituur. Daarnaast ben je op de hoogte van de hygiëneregels. Je bent nauwkeurig in administratieve taken rondom de voorraad bijhouden, inkopen doen en kassawerkzaamheden. Ook ben je communicatief, zelfstandig, stressbestendig en proactief. Tot slot woon je in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en ben je 20 uur per week beschikbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is: we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en hebben oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, opleidingen en cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden: individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92