Skip to content

Klant Contact Center Medewerker

Nederland, Utrecht, UtrechtKantoor

Functieomschrijving

Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Klant Contact Center Medewerker ben je een schakel voor verschillende vestigingen op het gebied van planning van de werkplaatsen. Dit gebeurt voornamelijk door telefonisch contact. Je maakt daarnaast gebruik van diverse communicatiekanalen zoals e-mail en WhatsApp. Het optimaal afhandelen van de afspraken is jouw verantwoordelijkheid. Als KCC-medewerker doe jij je uiterste best om onze klanten te ontzorgen. Kortom: een functie waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Bij Muntstad zijn we over en weer flexibel en werken we samen. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent 24-38 uur per week beschikbaar. Door jouw ervaring, klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en actieve houding worden de verwachtingen van onze klanten overtroffen. Je voelt je verantwoordelijk en bent communicatief sterk.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.