Skip to content

Leerling Eerste Autotechnicus Zeist

Utrecht, Utrecht, NederlandWerkplaats

Functieomschrijving

Leren. Werken. Verdienen. En baangarantie!

Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

Prima salaris

24 vakantiedagen

8% vakantietoeslag

Bijdrage in de reiskosten 

Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

.... En regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten.


Wat ga je doen, waar kies je voor

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die de opleiding eerste autotechnicus willen volgen en daarbij op zoek zijn naar het beste leerbedrijf in Zeist. Welkom bij de Muntstad Academy. Bij ons leer je onder begeleiding van een erkende leermeester het vak. Je stelt diagnoses, leert die helder te omschrijven op een werkorder, om vervolgens zelf de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Door het brede aanbod vakopleidingen bij de Muntstad Academy kun je steeds verder groeien in het autovak. Kortom, een functie waarin jij jezelf volop ontwikkelt en een belangrijke bijdrage levert aan de toekomst en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee
De wil, je ambitie en motivatie om in het autovak te stappen en de opleiding tot eerste autotechnicus te volgen staan voorop. Daar begint echt alles mee. En verder? Beetje autogek, beetje technisch, een paar rechter handen en een gezond stel hersens doen de rest. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en je bent tussen de 30 - 38 uur per week beschikbaar. Bij Muntstad zijn we flexibel, dus parttime werken is eventueel mogelijk.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92