Skip to content

Medewerker financiële administratie

Nieuwegein, Utrecht, NederlandKantoor

Functieomschrijving

Ruimte voor professionele groei. Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor


Muntstad is een organisatie die veel in beweging is en een enorme groei heeft doorgemaakt. Met een enthousiast en gezellig team van zes collega’s verzorgen we de volledige financiële administratie van alle Muntstad-vestigingen. Mede door de groei van het bedrijf en werkzaamheden zijn we op zoek naar aanvulling in ons team.

Als medewerker financiële administratie worden dit onder andere jouw taken:

 • Verwerken, controleren en boeken van inkomende facturen en bankafschriften;
 • Voorbereiden van betalingen en incasso’s;
 • Up-to-date houden van de leveranciersgegevens;
 • Periodiek opstellen van saldoverklaringen.


Vereisten

  Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee


Je bent secuur, je hebt een administratieve opleiding op mbo-niveau en je hebt al enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift en hebt kennis van Outlook en Excel. Je bent zelfstandig in je werk, maar ook een teamspeler en weet het hoofd koel te houden, ook als je het druk hebt. Je bent tussen de 24 en 32 uur beschikbaar en woont in of nabij de regio Utrecht.Daarom Muntstad


Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92