Skip to content

Medewerker Logistiek/Magazijn

Nederland, Utrecht, De MeernService

Functieomschrijving

Medewerker Logistiek/Magazijn. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Een prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in de reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad-producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Medewerker Logistiek/Magazijn ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen ons centrale magazijn bij Muntstad Volkswagen in De Meern. We hebben één centraal magazijn waar vandaan alle onderdelen worden verspreid over de verschillende vestigingen van Muntstad. Jij zorgt ervoor dat alle onderdelen op de juiste plek liggen en in het systeem worden verwerkt. Je adviseert over de levering(stijd), betaling en eventuele alternatieven en je draagt zorg voor de verdere administratieve en financiële afwikkeling. Ook neem je verschillende maatregelen bij afwijkingen, bijvoorbeeld bij bestellingen en uitleveringen in voorraden. Tot slot maak je deel uit van een gezellig en enthousiast team met een hands-on mentaliteit. 


Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt werkervaring in de automotive als magazijn- of logistiek medewerker. Daarnaast bezit je over communicatieve eigenschappen en ben je nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig en proactief. Van nature houdt je van een opgeruimde en overzichtelijke werkplek. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent 38 uur per week beschikbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is: we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en hebben oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, opleidingen en cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden: individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.


CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92