Skip to content

Medewerker Occasions

De Meern, Utrecht, NederlandKantoor

Functieomschrijving

  Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

  Wat ga je doen, waar kies je voor

  In de huidige occasion markt is de presentatie van het product en de snelheid van het verkoopproces enorm belangrijk. Muntstad speelt daarop in door alle werkzaamheden, voordat de occasion te koop aangeboden wordt, te centraliseren. Voor onze vestiging in De Meern zoeken wij een enthousiaste collega die graag zijn steentje bij wilt dragen, om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en daarmee een belangrijke positie in ons bedrijf wilt innemen. Binnen deze dynamische en afwisselende functie ben je samen met 2 andere collega's verantwoordelijk voor onder andere:

  • Het begeleiden van het centrale innameproces van de gebruikte auto’s;

  • Het monitoren van het preparatie- en poetsproces;

  • Het fotograferen (deels geautomatiseerd) en online presenteren van de gebruikte auto’s;

  • Het geven van gevraagde en ongevraagde adviezen aan de leidinggevende, die leiden tot verbetering van het proces en eindresultaat;
  • Het laten transporteren van de gebruikte auto’s naar de diverse showrooms;
  • Inname en controle van binnengekomen voorraad;
  • Spil in het web zijn tussen de verschillende afdelingen om de auto's zo snel en goed mogelijk op de juiste locatie te krijgen.

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je brengt structuur, bent secuur en hebt minimaal mbo denk niveau. Je hebt technisch inzicht en verstand van auto's waardoor je een goede auto van een slechte kan onderscheiden, zowel optisch als technisch. Je hebt een affiniteit met productfotografie en weet hoe je een auto moet presenteren op het internet. Ook heb je kennis van Microsoft Office en weet jij je hoofd koel te houden, want het kan best druk zijn bij ons Occasionteam. Tot slot ben je zelfstandig in je werk, tussen de 32 en 38 uur beschikbaar en woont in of nabij de regio Utrecht.

Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92