Skip to content

Medewerker Online Sales

Nederland, Utrecht, UtrechtSales

Functieomschrijving

  Ruimte voor professionele groei. 

  Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

VereistenWat ga je doen, waar kies je voor

Als Medewerker online sales ben jij het eerste online aanspreekpunt voor onze klanten. Alle klanten die een aanvraag doen via onze website, verschillende portals, social media of WhatsApp zijn jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de juiste vastlegging en opvolging. Jij weet hoe belangrijk het is vlot te schakelen, om zo de binnenkomende aanvragen snel te behandelen; dit kan bijvoorbeeld gaan om proefritten, taxaties of levertijden van auto’s. Jij bent dé schakel tussen onze klant en de showroom. Het online sales team staat 365 dagen per jaar van 09:00 tot 21:00 uur klaar voor onze klant. Samen met het sales team verzorg je dit hele proces. Kortom: een functie waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!


Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Als Medewerker online sales breng jij jouw deskundigheid (MBO/HBO niveau commercieel) mee in de dagelijkse werkzaamheden. Bij Muntstad zijn we over en weer flexibel en werken we samen. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent 38 uur per week beschikbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.
of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.