Skip to content

Meewerkend Voorman

Nederland, Utrecht, ZeistWerkplaats

Functieomschrijving


Professioneel sleutelen aan je toekomst. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de werkplaats; je bent de schakel tussen de Autotechnici en de Teamleider werkplaats. Je plant en coördineert de dagelijkse werkplaatsactiviteiten en assisteert bij diagnoses en reparaties. Ook ben je zelf als Autotechnicus aan het werk. Om je werk goed te kunnen doen maak je gebruik van de aanwezige informatiesystemen en het moderne professionele gereedschap. Kortom: een functie waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!  

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Door jouw deskundigheid (opleiding/ervaring in de functie) weet je wat je doet en kom je met oplossingen. Bij Muntstad zijn we over en weer flexibel en werken we samen. Als Meewerkend voorman ben je goed in organiseren en het motiveren van je team. Ook als het druk is weet je je hoofd koel te houden. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent rond de 30-38 uur per week beschikbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92