Skip to content

Office Manager

Nederland, Utrecht, ZeistKantoor

Functieomschrijving

    Energieke Office Manager.

    Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!Wat ga je doen, waar kies je voor

Je bent de energieke spin in het web en je bent proactief in het ondersteunen van Muntstad op secretarieel, facilitair en organisatorisch gebied.

Je managet de (soms overvolle) agenda van Rolf, onze algemeen directeur. Het is jouw taak om Rolfs dag maximaal in te plannen, met de belangrijkste dingen die moeten gebeuren. Aan variatie geen gebrek, want daarnaast bereid je Directieteam-meetings voor en woont ze bij (notulen), organiseer je zakelijke evenementen (we doen graag een beroep op je creativiteit), houd je alles administratief op orde, maak je presentaties, bent handig met Excel, ontvang je onze gasten, bewaak je deadlines en zorg je ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Kortom een rol waar je het verschil kan maken en volop bijdraagt aan het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Als je vlot, accuraat, proactief en attent bent en bij voorkeur altijd met een glimlach op je gezicht rondloopt (of in ieder geval vaak ;-). Je staat stevig met twee benen op de grond en maakt van nature makkelijk verbinding in het Muntstad team. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid en toon je eigenaarschap. De computer heeft geen geheimen voor jou en je bent bekend met de officepakketten. Je hebt altijd alles onder controle, ziet werk liggen en pakt het direct op. Door jouw communicatieve, organisatorische en administratieve talent weet je alles perfect en op tijd te regelen. Het is belangrijk dat jij je hoofd koel weet te houden en oplossingsgericht bent, ook bij drukte (want het kan soms best lekker dynamisch zijn bij Muntstad). Je bent rond de 32 uur per week beschikbaar en woont in de regio Utrecht.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.