Overslaan naar content

Receptionist(e) (oproep)

Zeist, De Meern en/of Nieuwegein, Utrecht, NederlandOproep / Flexpool

Functieomschrijving

Baan met een glimlach. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

Prima salaris

8% vakantietoeslag

Bijdrage in de reiskosten

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. 

... En regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten.


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten van de werkplaats én de verkoop. Je zorgt ervoor dat onze klanten warm en vriendelijk worden ontvangen in een opgeruimde ruimte en je begeleidt onze klanten naar de beschikbare service- of verkoopadviseur. Ook zorg je voor het aannemen van het binnenkomend telefoonverkeer van je vestiging en voor het doorschakelen naar de juiste collega. Als het de klanten in de vestiging en aan de telefoon aan niets meer ontbreekt, voer je daarnaast ook lichte administratieve werkzaamheden uit. Kortom, een functie waarin jij jezelf volop ontwikkelt en een belangrijke bijdrage levert aan de toekomst en het succes van Muntstad!


De vestigingen waarvoor we receptionist(e)s zoeken, zijn gevestigd in Zeist, De Meern en Nieuwegein.

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee
Je voelt je verantwoordelijk en bent stressbestendig. Door jouw klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid, proactieve houding en representatieve uitstraling worden de verwachtingen van onze klanten overtroffen. Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent communicatief sterk. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent beschikbaar op oproepbasis. Door de flexibiliteit van de functie is deze baan prima te combineren met jouw studie.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92