Skip to content

Receptionist(e) zaterdag (en oproepkracht)

Nederland, Utrecht, UtrechtOproep / Flexpool

Functieomschrijving

Receptionist(e) zaterdag (en oproep)

Details

Receptionist(e) zaterdag (en oproep)
Afdeling: kantoor
Uren: zaterdag en oproep
Vestiging: regio Utrecht

Waarom Muntstad?

Bij Muntstad ontbreekt het je aan vrijwel niets. Een moderne werkomgeving; we zitten goed in de spullen en gereedschap, enthousiaste en fijne collega’s, een dynamische werksfeer. Lijkt een open deur, maar het is gewoon waar.  Iedere dag is anders en dat maakt het bijna alle dagen leuk! Muntstad vertegenwoordigt: Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Mooie en sterke merken met een groot (bestaand en nieuw) koperspubliek, waar we trots op zijn! De wereld om ons heen verandert razendsnel. Ook de autobranche is volop in beweging. Logisch dat we bij Muntstad continu bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties. Maar de allerbelangrijkste schakels in al die ontwikkelingen zijn onze collega’s, en dat geldt dus ook voor jou als onze nieuwe collega. Het Muntstad Team. Daar wil je bij horen. We maken een meer dan gezonde groei door bij Muntstad, en daarom zijn wij eigenlijk continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ons team.


Wat heeft Muntstad jou te bieden?

  • Een goede basis zoals een goed salaris, 8% vakantietoeslag, een bijdrage in je reiskosten;
  • Bij Muntstad kun je dus volop leren, doorgroeien en jezelf ontwikkelen;
  • Werken in een professioneel bedrijf met de ambitie om te blijven groeien en dat lukt ook al erg goed door de inzet en de goede samenwerking van onze enthousiaste collega’s;

Vereisten

Als Receptionist(e) bij Muntstad heb je een belangrijke rol

Als Receptionist(e) ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten van de werkplaats én de verkoop. Je zorgt ervoor dat onze klanten warm en vriendelijk worden ontvangen in een opgeruimde ruimte en je begeleidt onze klanten naar de beschikbare service- of verkoopadviseur. Ook zorg je voor het aannemen van het binnenkomend telefoonverkeer van je vestiging en voor het doorschakelen naar de juiste collega. Als het de klanten in de vestiging en telefonisch aan niets meer ontbreekt, voer je daarnaast ook lichte administratieve werkzaamheden uit.


Wat maakt onze samenwerking een succes?

Bij Muntstad zijn we over en weer flexibel en werken we samen.. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent beschikbaar op zaterdag en op oproepbasis. Door jouw klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid, actieve houding en representatieve uitstraling worden de verwachtingen van onze klanten overtroffen. Je voelt je verantwoordelijk en bent communicatief sterk.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.