Skip to content

Sales Support Medewerker

Nederland, Utrecht, UtrechtKantoor

Functieomschrijving

Ruimte voor professionele groei. 

Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

Vereisten


Wat ga je doen, waar kies je voor

Samen met je collega’s zorg jij voor de optimale administratieve afhandeling van het
salesproces. Logisch dus dat je nauw samenwerkt met het Muntstad salesteam. Ook heb je regelmatig contact met leasemaatschappijen en de diverse afdelingen van PON, onze importeur. Kortom, een baan met veel wisselende contacten en afwisselende taken. Wat doe je zoal op een dag: checken van de planning en afsprakenagenda, verzorgen van de facturatie van af te leveren auto’s, controleren en verwerken van verkoopcontracten en het bestellen van auto’s. Dagelijks lever je zo een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!


Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je bent zowel een communicatief als administratief talent. Sociaal vaardig en een prettig mens om mee samen te werken. Je denkt, doet en werkt op mbo niveau en weet steeds alles perfect en op tijd te regelen. Het kan best pittig druk zijn op onze sales supportafdeling (…we verkopen gewoon heel veel auto’s). Belangrijk dus dat jij ‘t hoofd koel houdt, het overzicht bewaart en oplossingsgericht handelt.

Je bent 30 - 38 uur per week beschikbaar en woont in de buurt 

van onze vestigingen in de regio Utrecht. Ervaring met autoline is geen must, 

wel mooi meegenomen.

Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.