Muntstad - Schade adviseur / Calculator
Overslaan naar content

Schade adviseur / Calculator

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Schadeherstel

Functieomschrijving

Baan met een glimlach. Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

Wat ga je doen, waar kies je voor

Je helpt iedere klant vol enthousiasme, vriendelijk en met een glimlach aan onze balie en aan de telefoon. Je stelt een perfecte schadecalculatie op volgens de richtlijnen van de opdrachtgever en indien nodig maak je een passende offerte voor aanvullende werkzaamheden. Jouw dossiers zijn compleet! En verder begeleid je de planning van de werkzaamheden in overleg met de collega's van de werkplaats. Je vindt het leuk om contact te hebben met onze klanten, experts, lease- en verzekeringsmaatschappijen. Kortom: een baan die er echt toe doet, waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Door je kennis, ervaring en deskundigheid weet je heel goed wat je doet en kom je steeds met de juiste oplossingen en bovendien heb je een proactieve houding. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent tussen de 30 - 38 uur per week beschikbaar. Bij Muntstad zijn we flexibel, dus parttime werken is mogelijk. Mocht je nog niet de kennis en ervaring hebben, maar wel de drive hebben om het vak te leren, dan ben je ook van harte welkom!


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92