Skip to content

Senior Verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens

Nederland, Utrecht, UtrechtSales

Functieomschrijving

Ruimte voor professionele groei. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Senior Verkoopadviseur bij Volkswagen Bedrijfswagens ben jij samen met je andere collega’s verantwoordelijk voor de verkoop van bedrijfswagens binnen Muntstad. Je streeft naar uiterst tevreden klanten en onderhoudt ondertussen je netwerk van klanten, leveranciers en de importeur. Het is een uitdagende functie in een dynamische branche, waardoor geen enkele dag hetzelfde is!


Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Als Senior Verkoopadviseur bij Volkswagen Bedrijfswagens breng jij jouw deskundigheid (mbo/hbo-niveau commercieel) mee in de dagelijkse werkzaamheden. Je bent enthousiast, je hebt de drive om elke dag het beste uit jezelf en het team te halen én je hebt affiniteit met social selling. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent 40 uur per week beschikbaar.Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92