Overslaan naar content

Teamleider / (Senior) Verkoopadviseur Occasions Zeist

Zeist, Utrecht, NederlandSales

Functieomschrijving

Ruimte voor professionele groei. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Auto van de zaak

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als teamleider / (senior) verkoopadviseur bij Muntstad Zeist ben jij samen met je andere collega’s verantwoordelijk voor de verkoop van onze auto's binnen Muntstad. Je streeft naar uiterst tevreden klanten en onderhoudt ondertussen je netwerk van klanten, leveranciers en de importeur. Ook zal je de sales manager ondersteunen in zijn werkzaamheden. Je coördineert de dagelijkse gang van zaken en zorgt dat de procedures geborgd worden binnen het verkoopteam van Zeist. Het is een uitdagende functie in een dynamische branche, waardoor geen enkele dag hetzelfde is!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Als teamleider / (senior) verkoopadviseur bij Muntstad Zeist breng jij jouw deskundigheid (mbo/hbo-niveau commercieel) mee in de dagelijkse werkzaamheden. Je hebt je senioriteit opgedaan door al wat jaar mee te gaan in de automotive branche en bij voorkeur heb je al enige ervaring met onze merken. Je bent enthousiast, je zoekt altijd naar commerciële kansen, je hebt de drive om elke dag het beste uit jezelf en het team te halen én je hebt affiniteit met social selling. Je neemt graag de rol van teamleider op je of je hebt de ambitie om hierin door te groeien. Je woont in de buurt van onze vestiging in Zeist en bent 40 uur per week beschikbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92