Skip to content

Service Adviseur Škoda

De Meern, Utrecht, NederlandService

Functieomschrijving

Baan met een glimlach. Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

Wat ga je doen, waar kies je voor

Als (junior) service adviseur ben je de schakel tussen de klant en de werkplaatscollega’s. De wensen van de klant weet je te vertalen voor de werkplaats. Je ontvangt en helpt iedere klant vol enthousiasme en met een glimlach aan onze balie en aan de telefoon. Jouw prioriteit is om de klant ‘happy’ te houden: voortgangsbewaking, proactief informeren van de klant, verwachtingsmanagement en de dossieradministratie bijhouden. Je overtreft de verwachtingen van onze klant. Daarnaast volg je regelmatig cursussen bij onze Pon Academy. Kortom: een functie met veel klantcontact, waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Door jouw klantvriendelijkheid, ervaring, kennis en/of opleiding (minimaal mbo-niveau) weet je onze klanten perfect te helpen. Het moet de beste service bij Muntstad zijn. In die zin is het belangrijk om jouw hoofd koel te houden, dat je actief handelt en oplossingsgericht bent, ook bij drukte. Bovendien heb je een proactieve houding. Je woont in de buurt van onze Skoda vestiging in De Meern en bent rond de 35 - 43,75 uur per week beschikbaar. 


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92