Skip to content

Slimme Online Marketeer

Nederland, Utrecht, UtrechtKantoor

Functieomschrijving

Het Muntstad Marketing & Communicatie Team bestaat uit twee marketeers en een manager marketing & communicatie. Een klein, compact, mobiel en vooral slagvaardig team. We groeien, bloeien en barsten van het werk en, …de (groei)ambities. Voor de invulling van een vacature binnen ons team, zijn we op zoek naar een:

Slimme Online Marketeer

details

Online marketeer
Afdeling: Sales
Merk: Muntstad
Fulltime: 38 uur
Vestiging: Utrecht

Als online marketeer bij Muntstad ben je dagelijks onderweg op de digitale snelweg. Naar verdere digitalisering en elektrificatie met innovatieve modellen van sterke merken zoals Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT. Communiceren doen we steeds meer en steeds vaker online. Want niet alleen onze auto’s zijn 24/7 connected, ook onze klanten willen dat zijn. Bij Muntstad vinden we dat iedere klant - zakelijk of particulier - een unieke marketingbenadering vergt. Jij gaat ons vertellen hoe we dat online gaan aanpakken.

Wat ga je doen, waar kies je voor?

Als online marketeer speel je een belangrijke rol in de verdere digitale professionalisering van Muntstad. We denken daarom dat je over de nodige tools en ervaring moet beschikken. En vooral, over hoe je die tools in de online praktijk het meest effectief toepast. En verder:

  • ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van digitale communicatie (middelen en technieken)
  • weet je heel precies in welke fase van de customer journey, je welke kanalen het meest effectief moet inzetten voor de optimale score
  • zorg je voor heldere en voor iedereen begrijpelijke analyses van onze websites en kom je gevraagd en ongevraagd met slimme en praktische verbetersuggesties
  • werk je vanzelfsprekend graag en nauw samen met onze service- en salesafdeling om alle doelen en ambities perfect op elkaar te laten aansluiten
  • speel je een belangrijke rol in de verbetering van kwantiteit en kwaliteit van online leads
  • en natuurlijk ben je actief betrokken bij alle online campagnes en activiteiten. Je krijgt daarbij alle ruimte voor je eigen creatieve en strategische inbreng

Vereisten

Gereedschap, wat heb je nodig?

Je hoeft ‘t echt niet allemaal te hebben, te kennen of te kunnen. We weten wel dat je met een combinatie van deze gereedschappen de beste kans van slagen hebt in je baan als online marketeer bij Muntstad:

HBO werk- en denkniveau, analytisch kunnen denken en doen, creatief, nieuwsgierig, communicatief uitgesproken sterk (…en/of taalvaardig), ervaring als online marketeer, ruime kennis van Google Analytics, Google Advertising en social media platforms.

Waar kun je op rekenen?

Natuurlijk een prima salaris, 38-urige werkweek, 24 vakantiedagen, leuke kortingsregelingen op onze eigen producten, bruto-netto voordeel op computer, telefoon of sportabonnement, uitgebreid programma opleidingen en cursussen.

Tot slot

Je kiest voor een baan met veel kansen en vooruitzichten bij een innovatief, heel gezond en vooral erg leuk bedrijf. Belangrijkste kenmerk voor jou en voor Muntstad is GROEI, in de lengte, de breedte, de diepte. Kijk waar jouw en onze ambitie elkaar vinden, het kan nog wel eens heel verrassend uitpakken waar we samen uitkomen. En over ‘samen’ gesproken. Bij Muntstad vinden we dat we samen leuker werkt en dat we samen altijd verder komen en daardoor sneller en effectiever onze doelen bereiken.


CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.