Skip to content

Teamleider Klant Contact Center

Nederland, Utrecht, UtrechtKantoor

Functieomschrijving

Teamleider Klant Contact Center. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Teamleider van het Klant Contact Center bij Muntstad heb je een belangrijke rol: dagelijks stuur jij het Klant Contact Center van Muntstad aan. Samen met jouw team (van circa 12 mensen) ben je dé schakel tussen onze klanten en de verschillende vestigingen. Jullie verzorgen voornamelijk het inkomende klantcontact (werkplaatsplanning), maar outbound bellen staat (heel) soms ook op de agenda.

Ook ben je als Teamleider verantwoordelijk voor de operationele zaken op het KCC, zoals coachen, coördineren en begeleiden van het team. Je houdt je bezig met de dagelijkse aansturing van het KCC en bent de (verbindende) schakel tussen het team en de verschillende vestigingen. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en binnen een dynamische omgeving weet jij te zorgen voor rust en gezelligheid op de afdeling en een goede samenwerking met andere afdelingen. Je bepaalt de teamdoelstellingen (kwaliteit en kwantiteit) en je zorgt dat je team deze behaald. Je bent kritisch op de werkwijzen en signaleert en initieert mogelijkheden om processen en werkwijzen te verbeteren of bijvoorbeeld te automatiseren. Alles met het einddoel voor ogen: een nóg betere klantbeleving realiseren.

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee
Bij Muntstad streven we ernaar om servicegericht en proactief te werk te gaan, dus dit verwachten we ook van onze teamleiders. Jij als leidinggevende haalt energie uit het motiveren van een team en je weet in een dynamische omgeving rust te creëren. Daarnaast ben je nauwkeurig, oplossingsgericht en stressbestendig. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt ervaring met coaching gesprekken met teamleden. Het is een groot voordeel als je ervaring hebt in de automotive branche. Je werkt resultaatgericht en bent gedreven om de afdelingsdoelstellingen samen met het team te realiseren. Bij voorkeur werk je 38 uur (fulltime) per week, maar 32 uur is bespreekbaar.


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92