Skip to content

Verhuur Medewerker

De Meern, Utrecht, NederlandKantoor

Functieomschrijving

Ruimte voor professionele groei. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Een prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in de reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad-producten. Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!


Wat ga je doen, waar kies je voor

Als Verhuur Medewerker ben je een belangrijke spil binnen onze organisatie: jij gaat je inzetten om de verwachtingen van klanten waar te maken, én te overtreffen! Je zorgt voor een goede klantenservice, facturatie en ondersteuning van de collega’s van de frontoffice. In deze afwisselende baan krijg je veel verantwoordelijkheden en maak je deel uit van een gedreven team! Als Verhuur Medewerker op de backoffice beheer jij de processen rondom het huren van een auto. Daarbij denk je proactief mee met het verhuurteam om eventuele kansen te benutten. Kortom: een functie waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Door jouw klantvriendelijkheid ervaring en/of opleiding (minimaal mbo-niveau) weet je onze klanten perfect te helpen. Het kan best druk zijn op onze verhuurafdeling en klanten verdienen altijd de beste service bij Muntstad. Daarom is het belangrijk dat jij je hoofd koel weet te houden, actief handelt en oplossingsgericht bent; ook bij drukte. Een rijbewijs B is een vereiste in deze functie. Cijfermatig onderlegd zijn is een pre. Je bent rond de 40 uur per week beschikbaar (inclusief de zaterdagen) en woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht. 


Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is: we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en hebben oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, opleidingen en cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter. 


Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92