Skip to content

(Senior) verkoopadviseur Audi

De Meern, Utrecht, NederlandSales

Functieomschrijving

Ruimte voor professionele groei. Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Auto van de zaak

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

Wat ga je doen, waar kies je voor

Als (senior) verkoopadviseur bij het merk Audi ben je ambassadeur van Muntstad en streef je naar waardering en langdurige relaties met tevreden klanten. Je luistert goed naar de wensen van de klant, waardoor je een perfect advies uitbrengt. 


• Je bent hoofdzakelijk bezig met het verkopen van gebruikte personenauto’s;
• Je begeleidt je klanten van het offerte- tot afleverstadium;
• Je brengt advies uit over financieringen, verzekeringen en leasing;
• Je bent een van de belangrijkste schakels om het merk verder uit te bouwen in de regio;
• Je zorgt altijd voor een uiterst tevreden klant;
• Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen met bijvoorbeeld online dienstverlening.

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je bent in het bezit van een mbo- of hbo-opleiding met een commerciële achtergrond. Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring in de verkoop van personenauto's. Het hebben van ervaring bij een premium merk is een pre. Het bevalt je om met doelstellingen te werken en deze te behalen. Het principe ‘afspraak is afspraak’ is voor jou een vanzelfsprekendheid en je hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je bent proactief en consequent in het opvolgen van leads en het vastleggen van afspraken. Verder ben je communicatief vaardig, organisatorisch sterk en service- en resultaatgericht. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent rond de 40 uur per week beschikbaar (inclusief de zaterdagen).

Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92