Skip to content

Werkplaats Planner Gebruikte Wagens

Nederland, Utrecht, De MeernWerkplaats

Functieomschrijving

Professioneel sleutelen aan je toekomst. Welkom bij Muntstad.

Wat biedt Muntstad

- Prima salaris

- 24 vakantiedagen

- 8% vakantietoeslag

- Bijdrage in reiskosten

- Parttime werken, dat kan!


Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!Wat ga je doen, waar kies je voor

Wil jij werken in een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s? Voor onze nieuwe afleverwerkplaats zijn wij op zoek naar een Werkplaats Planner Gebruikte Wagens. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze Coördinator Occasions, de afdeling Sales Support en de Teamleider Werkplaats. Samen met jouw zes directe collega’s ben je verantwoordelijk voor een adequate doorstroom van de preparatie van gebruikte voertuigen. Als Werkplaats Planner zorg jij ervoor dat de planning vol is, dat de werkorders volgens afspraken worden opgesteld en na het afronden van alle werkzaamheden door de werkplaats en factureer je deze werkzaamheden. Naast de merken van de Volkswagen Group, prepareren wij in onze nieuwe afleverwerkplaats alle voorkomende merken. Je werkt volgens de hoge standards die onze klanten van ons verwachten.

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt werkervaring in de Automotive; bij voorkeur als Service Adviseur. Daarnaast bezit je over communicatieve eigenschappen en ben je nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig en proactief. Je bent handig met computersystemen en bedreven met het MS Office pakket. Ervaring met Autoline is een pre.

Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92