Skip to content

Eerste autotechnicus

Nederland, Utrecht, NieuwegeinWerkplaats

Functieomschrijving

Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten en ben jij dé ervaren autotechnicus die wij zoeken? Solliciteer dan als eerste autotechnicus bij Muntstad! Als eerste monteur ben je in staat zelfstandig diagnose, reparatie en onderhoud uit te voeren. Van je Teamleider Werkplaats ontvang je je werkopdracht die je nauwkeuring doorneemt voordat je start met je werkzaamheden. Vakkundig maak je gebruik van de aanwezige informatiesystemen en het professionele gereedschap die voor je beschikbaar staan. Stap voor stap stel je de diagnose en stel je de oplossing voor. Op basis van jouw advies gaat de service adviseur met de klant overleggen. De nadruk ligt bij ons op kwaliteit van je werkzaamheden en goed samenwerken om onze klanten de vijfsterrenservice te bieden.


Jouw uitdaging:

 • Je stelt de diagnose, bied de oplossing aan en voert zelf de reparatie uit;
 • Je kijkt verder dan je werkopdracht en signaleert of onze klanten op korte termijn aanvullende onderhoudswerkzaamheden kunnen verwachten;
 • Je streeft altijd naar uiterst klanttevredenheid;
 • Je volgt de technische ontwikkelingen op de voet door middel van trainingen en cursussen;
 • Je schrijft je werkzaamheden nauwkeurig op in de werkopdracht.

Vereisten

We passen bij elkaar als je:

 • heb je een afgeronde opleiding tot (eerste) autotechnicus of technisch specialist
 • heb een paar jaar werkervaring in de automotive
 • is het beslist een pré als je in het bezit bent van het APK keurmeester certificaat
 • heb je een enthousiaste en klantvriendelijke instelling & uitstraling en is je oplossingsgericht denk & doen je tweede natuur
 • ben je een echte teamplayer en super flexibel
 • wil je graag leren en (nog) beter worden in je vak
 • woon je in de buurt van Maarssen, en ben je fulltime (38 uur) beschikbaar

Goed om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als het gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad. Geïnteresseerd om doelgericht verder te sleutelen aan de carrière?

Dan is nu solliciteren je allerbeste optie.

Ruimte voor persoonlijke groei en ambitie

Zeker weten dat jij bij Muntstad vindt wat je zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan, wat goed is en wat beter kan.

Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket vaktrainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter. En verder organiseren we regelmatig leuke dingen met en voor elkaar zoals feestjes, borrels, sportieve uitdagingen.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

CV niet in buurt of even geen tijd om een motivatiebrief te sturen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.