Muntstad - Service Adviseur Volkswagen Utrecht
Overslaan naar content

Service Adviseur Volkswagen Utrecht

Op locatie
 • De Meern, Utrecht, Nederland
Service

Functieomschrijving

Baan met een glimlach. Welkom bij Muntstad.

  Wat biedt Muntstad

  - Prima salaris

  - 24 vakantiedagen

  - 8% vakantietoeslag

  - Bijdrage in reiskosten

  - Parttime werken, dat kan!


  Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Bij Muntstad kun je gebruik maken van allerlei Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op Muntstad producten.

  Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

Wat ga je doen, waar kies je voor

Als service adviseur bij Muntstad Volkswagen Utrecht ben jij de belangrijke schakel tussen de klant en onze werkplaatscollega’s en ben je het aanspreekpunt voor onze serviceklanten. Je informeert de klanten over de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd, bespreekt de offerte en maakt afspraken over de verwachte tijdsduur van de reparatie of het onderhoud. Wanneer nodig zorg je voor vervangend vervoer voor de klant. Daarnaast zorg je voor een efficiënte werkopdracht naar onze werkplaatscollega’s. Na de diagnose geef je een duidelijk reparatieadvies voor de klant en een voorbereide werkopdracht voor je collega’s. 


Jij bewaakt de voortgang en controleert of alles wat is afgesproken met de klant, ook daadwerkelijk wordt gedaan. Als de klant zijn of haar auto komt ophalen, licht je de werkzaamheden en de factuur toe. In combinatie met bovengenoemde taken verwerk je de administratie. Als serviceteam zorgen jullie voor de servicekwaliteit, zodat er mede door jouw inspanningen een hoge mate van klanttevredenheid binnen de vestiging heerst. Kortom: een functie met veel klantcontact, waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten en het succes van Muntstad!

Vereisten

Jouw profiel. Wat moet je kunnen, kennen en wat breng je mee

Door jouw klantvriendelijkheid, ervaring, kennis en/of opleiding (minimaal mbo-niveau) weet je onze klanten perfect te helpen. Het moet de beste service bij Muntstad zijn. In die zin is het belangrijk om jouw hoofd koel te houden, dat je actief handelt en oplossingsgericht bent, ook bij drukte. Bovendien heb je een proactieve houding. Je woont in de buurt van onze vestiging in Utrecht en bent rond de 30-43,75 uur per week beschikbaar. Daarom Muntstad

Bij Muntstad vind je wat jij zoekt. Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.


En om te onthouden, individueel resultaat is voor ons net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat. Waarom? Omdat samen beter werkt en meer oplevert. Daar wil je toch bij horen? Welkom bij Muntstad.

of

CV niet in buurt of heb je nog vragen? Solliciteren bij Muntstad kan ook anders:

Muntstad, daar wil je bij horen.

Contact Voor vragen kun je contact opnemen met Afdeling HR via hr@muntstad.nl of via 06 - 51 32 33 92